1 - 0
21 juni 2016
19:00

Referat: Norrhult BK - Fagerhults AIK

1:a halvlek var Norrhults. Bra spel med mycke rörlighet. Vi kämpade på bra, men var mestadels två steg efter. Trots spelövertaget så skapade dom inte så många farligheter. 1 skott i ribban å två långskott, som Christoffer räddade, vi kom inte riktigt fram till något avslut.
2:a halvlek startade vi med "ett helt nytt lag". Vi tog för oss, rullade boll, styrde o ställde och fick Norrhult att börja att jaga istället. Tyvärr kom 0-1 målet lite oturligt efter en frispark. Men vi repade mod på en gång och fortsatte att trumma på. I takt med att vi tog över, så började Norrhult att spela på gränsen och många gånger över den. Minst ett 10 tal frisparkar fick vi. Patrik J tog hand om dom flesta, som dom flesta resulterade i farligheter runt deras mv. Vi fick ett mål bortdömt, ruff på mv, två tillfällen som kunde gett en straff, pluss tillfällen där norrhultare borde fått rött kort. Sammantaget gjorde vi en mycket stark match, där 2:a halvlek är något som vi tar med oss till nästa match. Strålande insats av alla, med extra pluss till Emil o Rille